Web Analytics Made Easy - Statcounter

صحن علنی امروز مجلس حواشی مختلفی داشت ازجمله اینکه نمایندگان با صدور بیانیه‌ای حمله موشکی اخیر آمیکا به خاک سوریه را محکوم کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فارس، نشست علنی صبح امروز (یکشنبه 20 فروردین ماه 96) نمایندگان مجلس شورای اسلامی به ریاست علی لاریجانی رئیس مجلس و با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*فریاد «مرگ بر آمریکا» در صحن علنی مجلس طنین‌انداز شد

در ابتدای نشست، نمایندگان مجلس پس از نطق پیش از دستور علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی شعار «مرگ بر آمریکا» سر دادند.

طبق مصوبه مجلس

خودروها و موتورسیکلت‌های برقی از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معاف شدند

در ادامه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه هوای پاک، ماده 9 این لایحه را با 203 رأی موافق، 16 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع از مجموع 242 نماینده حاضر در جلسه به تصویب رساندند.

لاریجانی در صحن علنی مجلس:

حمله موشکی آمریکا به پایگاه هوایی سوریه عِقاب قبل از محکومیت است/کمیته حقیقت‌یاب درباره نحوه ورود سلاح‌های شیمیایی به سوریه تشکیل شود

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه نشست در نطق پیش از دستور خود با بیان اینکه یک باره در ادعایی واهی عملیاتی علیه سوریه صورت گرفت، گفت: آیا می توان باور کرد شما به دلیل حقوق بشر یا حقوق بین الملل چنین اقدامی انجام داده اید؟ چرا اجازه ندادید کمیته حقیقت یاب تشکیل و موضوع را رسیدگی کند؟ تا آنجایی که ما بررسی کردیم دولت سوریه نه گاز سارین داشت و نه دلیلی بود که در شرایط توفیقات حاصله دست به چنین اقدامی بزند.

طبق مصوبه مجلس

اعتبارات ناوگان حمل و نقل عمومی در کلانشهرها سالانه 5 درصد افزایش می‌یابد

در ادامه نمایندگان در جریان بررسی لایحه هوای پاک، ماده 10 این لایحه را پس از بحث و بررسی با 174 رأی موافق، 15 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع از مجموع 224 نماینده حاضر در صحن علنی تصویب رساندند.

*مجلس با یک فوریت طرح اداره و نظارت بر صداوسیما مخالفت کرد

همچنین یک فوریت طرح اداره و نظارت بر سازمان صدا و سیما بررسی شد.

وکلای ملت با 114 رای موافق، 66 رای مخالف و 5 رای ممتنع از مجموع 229 نماینده حاضر با یک فوریت این طرح مخالفت کردند تا این طرح به صورت عادی بررسی شود.

*سوالات نماینده فلاورجان از وزیر راه اعلام وصول شد

بر این اساس، غلامرضا کاتب سوالات سیدناصر موسوی لارگانی از وزیر راه و شهرسازی درباره علت عدم حمایت از طرح تولید ریل ملی و واردات ریل با وجود تولید داخلی، علت رکود صنعت ساختمان و چگونگی وضعیت مسکن مهر و جایگزینی آن و علت واگذاری کترینگ راه‌آهن به شرکت خارجی را اعلام وصول کرد.

نوروزی در نطق میان‌دستور:

نشست استانداران با ستادهای انتخاباتی موجب لطمه به اعتماد ملی می‌شود

همچنین حجت‌الاسلام حسن نوروزی در نطق میان دستور خود گفت: پس از حمله ناجوانمردانه آمریکا به سوریه و نقض تمامیت ارضی این کشور و تمجید ورشکسته عربستان و کشورهای غربی از این اقدام، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفته است که امیدوارم پیام حمله آمریکا به سوریه در تهران شنیده شود.

وزیر نفت در صحن علنی مجلس:

اگر قرار بود لجبازی کنیم قراردادهای نفتی را اصلاح نمی‌کردیم/ دولت جدید آمریکا به شدت با ما دشمنی دارد

در ادامه بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت در پاسخ به سوال حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس طی سخنانی اظهار داشت: زمانی که در آبادان سال 94 برای نخستین بار مدل جدید قراردادهای نفتی تصویب شد حدود یک سال درگیری بحث‌ها و انتقادات شدیم.

ابطحی در نطق میان‌دستور:

دولت در زمان مذاکرات غربی‌ها را امین‌تر از فرزندان انقلاب می‌پنداشت/ یکی برای آقای روحانی به زبان سرخه‌ای ترجمه کند که از دشمن انتظاری جز دشمنی نمی‌توان داشت

در ادامه نیز، سیدمحمد جواد ابطحی در نطق میان‌دستور خود، اظهار داشت: اهالی برجام تماماً تخم‌مرغ‌های شانسی خود را در سبد مذاکرات سیاسی گذاشتند و از آبادانی غفلت کردند به امید اینکه لااقل یکی از این تخم‌مرغ‌ها،‌ تخم طلا باشد، غافل از اینکه گربه‌ای بی‌چشم‌ورو در کمین بود و مرغ و تخم‌مرغ را باهم بلعید.

حاجی‌دلیگانی در سؤال خود از زنگنه در صحن علنی:

خلأهای IPC ناشی از اعمال نظر یک دامپزشک و یک مهندس مکانیک در قراردادهای نفتی است

در بخش دیگری از نشست صحن، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس در جریان طرح سؤال خود از بیژن زنگنه وزیر نفت گفت: براساس کدام مجوز قانونی 50 درصد اختیار اخذ تصمیمات نهایی فنی، مالی و حقوقی در چارچوب قراردادهای جدید نفتی از نماینده حکومت اسلامی جهت اعمال حاکمیت انفال برای مدت حداقل 20 تا 25 سال اعتبار قرارداد سلب شده است.

*نمایندگان از پاسخ های وزیر نفت قانع شدند

در ادامه سوال حسنیعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس مجلس شورای اسلامی از بیژن زنگنه وزیر نفت درباره الگوی جدید قراردادهای نفتی و اقتصاد مقاومتی، نمایندگان از پاسخ‌های وزیر قانع شدند.

قاضی‌زاده در نطق میان دستور:

تصویب 20 میلیون تومان وام کم‌بهره برای زلزله‌زدگان خراسان رضوی از سوی بنیاد مسکن/ دولت نسبت به افزایش وام بلاعوض زلزله‌زدگان اقدام کند

سیداحسان قاضی‌زاده هاشمی نیز در نطق میان دستور خود با ارائه جزئیاتی از زلزله استان خراسان رضوی، گفت: آنچه امروز مهم است بازسازی مناطق زلزله‌زده است از 50 روستای آسیب‌دیده 18 روستا بین 70 تا 100 درصد تخریب شده‌اند و 1850 خانه ویران شده است.

حاجی‌دلیگانی طی سوال خود از زنگنه در صحن علنی:

بخشنامه عدم جذب دانش‌آموختگان دانشکده نفت نمی‌تواند عطف به ماسبق شود

در ادامه نیز، حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر سوال خود از بیژن زنگنه وزیر نفت را در باره چرایی عمل نکردن وزارت نفت به تعهد خود در قبال استخدام نخبگان و دانشجویان رتبه الف دانش‌آموخته دانشکده صنعت نفت در جلسه علنی امروز یکشنبه 20 فروردین مطرح کرد.

با 98 رأی مخالف

نمایندگان سوال از زنگنه درباره علت عدم استخدام نخبگان دانشکده صنعت نفت را وارد ندانستند

پس از آن وکلای ملت سوال ملی حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس از بیژن زنگنه وزیر نفت را مورد بحث و بررسی قرار دادند و در نهایت این سوال را وارد ندانستند.

زنگنه در پاسخ به سوال حاجی‌دلیگانی:

وزارت نفت در مصوبه‌اش تعهدی برای استخدام فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعت نفت نداده است

بر این اساس، بیژن نامدار زنگنه در پاسخ به سوال حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مورد استخدام دانشجویان دانشگاه صنعت نفت گفت: بورسیه کردن دانشجو با تعهد استخدام او دو امر متفاوت است. شرکت نفت و وزارت نفت هیچ‌وقت در مصوبه اینکه در سال 1380 داده شده، هیچ تعهدی در این خصوص داده نشده است.

بیانیه 228 نماینده در محکومیت حمله آمریکا به سوریه

اقدام نامشروع آمریکا در راستای حمایت از تروریست ها و ایجاد روزنه امید برای فرار از شکست تلقی می شود

در جریان موارد جلسه علنی امروز پارلمان، نماینده مجلس در محکومیت حمله آمریکا به سوریه بیانیه ای صادر کردند.

طی نامه‌ای

نمایندگان از نیروی انتظامی برای تامین امنیت تعطیلات نوروزی قدردانی کردند

همچنین 191 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی نامه ای که از سوی احمد امیرآبادی عضو هیئت رئیسه مجلس قرائت شد، از تلاش موثر و حضور فعال نیروهای انتظامی جمهوری اسلامی ایران برای تامین نظم و امنیت و برقراری تعطیلات توام با آرامش و آسایش هموطنان در ایام نوروز تقدیر و تشکر شده است.

طی تذکری از سوی حسینی شاهرودی در مجلس صورت گرفت

انتقاد از عدم رسیدگی به مشکلات شاهرود به‌رغم سفرهای متعدد روحانی به سمنان

سیدحسن حسینی شاهرودی نماینده مردم شاهرود هم طی تذکری شفاهی با اشاره به سفر پنجشنبه گذشته رئیس جمهور به استان سمنان گفت: از این سفر چیزی نصیب شاهرود، پرجمعیت ترین شهرستان استان سمنان نشد.

*پایان مذاکرات علنی صبح امروز مجلس

جلسه علنی صبح امروز نمایندگان مجلس شورای اسلام با اعلام مسعود پزشکیان نایب رئیس اول مجلس پایان یافت.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۵۷۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم

رییس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌هایی که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «غلامرضا نوری قزلجه» با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیدا‌هایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است، اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخورد‌هایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • گانتس: تا این لحظه پاسخ رسمی درباره توافق تبادل دریافت نکرده‌ایم
  • دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • نباید از اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات غافل شد
  • عکس| وقتی ایست بازرسی بسیج جلوی نماینده مجلس را می‌گیرد
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم